tirsdag den 4. november 2014

Hvorfor og hvordan får jeg den rigtige sæbebehandling af mine gulve og møbler?

Vi bliver tit og ofte spurgt om, hvilken sæbe og metode vi vil anbefale. Hertil svarer vi altid, at det helt og holdent afhænger af, hvilken opgave man står overfor samt ikke mindst, hvilket slutresultat man ønsker.

Det betyder altså at gulve bliver slidt, man går på dem, men der er jo forskel på om det er gulvet i soveværelset, hvor man ofte går på strømpefødder eller hjemmesko. Eller om det er entre, spisestue eller køkken, hvor man ofte arbejder, spilder og går rundt måske med sko på.




Er det møbler vi taler om, handler om hvad møblerne har fået før. Og det nytter ikke at sæbebehandle lakeret møbler. Har dine møbler fået lak, nytter det altså ikke at sæbebehandle, men man kan sagtens rengøre lakeret møbler. Der er en forskel.

For at få svar på de spørgsmål du nu måtte have omkring sæbebehandling, vil jeg anbefale at du læser vores information omkring dette og evt. ludbehandling, hvis du står med et helt nyt gulv, som slet ingen behandling har fået tidligere. Husk du skal være forsigtig hvis det handler om egetræ.






Som med så meget andet her i livet findes der nemlig ingen færdige patent- eller standardløsninger, der vil være dækkende for alt. Under Rengøring finder du en fin beskrivelse af vore forskellige sæber o.lign.; herunder sæbebehandling af fx trægulve mv.

Ingen kommentarer: